29 Σεπ 2013

ΌΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας απευθύνει κάλεσμα ξεσηκωμού! Καθημερινά όλοι βιώνουμε τις συνέπειες της κρίσης στις ζωές μας. Τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνονται από την κυβέρνηση δεν έχουν τελειωμό. Ετοιμάζουν και νέο ασφαλιστικό, με μειώσεις στις συντάξεις, κύριες και επικουρικές, στο εφάπαξ, επιπλέον μείωση των εργοδοτικών εισφορών.
Ήδη στον κλάδο έχουμε 2234 σχολικούς φύλακες και 3500 δημοτικοί αστυνομικοί, που είναι σε διαθεσιμότητα ενώ ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κλάδου θ' ακολουθήσει το επόμενο διάστημα, δηλαδή από τον Οκτώβρη έως το τέλος του χρόνου, που άλλες 12.500 χιλιάδες εργαζόμενοι θα βγουν σε διαθεσιμότητα.
Απέναντι σε αυτή την κατάσταση μια λύση υπάρχει: Ο καθημερινός αγώνας και η συσπείρωση στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, η πίστη στο δίκιο μας, για να μην περάσουν τα σχέδια τους.
Οι μάχες που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα δεν πήγαν χαμένες! Έβαλαν εμπόδια, καθυστέρησαν τα κυβερνητικά μέτρα. Καθημερινά πιέζουμε, δυσκολεύουμε την υλοποίηση των αντεργατικών σχεδιασμών. Έχουμε αποκτήσει σημαντική πείρα, για να δώσουμε τη συνέχεια που πρέπει!
Κανένας μόνος του! Κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα τη γλυτώσει, είμαστε όλοι μπροστά σε μία κατάσταση αναμονής να έρθει και η σειρά μας για απόλυση! Να μην το επιτρέψουμε, να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι. Να πάρουμε την οργάνωση της πάλης στα χέρια μας, για αγώνες που συσπειρώνουν και κινητοποιούν τους εργαζόμενους και δεν οδηγούν στον εκφυλισμό, την απογοήτευση και τη μοιρολατρία παραμερίζοντας αυτές τις δυνάμεις που αποπροσανατολίζουν και ταυτόχρονα εκφυλίζουν τους αγώνες μας.
Κλιμακώνουμε τους αγώνες μας, με καλύτερη οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς, με τη συμμετοχή όλων των εργαζόμενων, με μεγαλύτερη συσπείρωση στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας. 
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους συνάδελφους στους Δήμους και την Περιφέρεια να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο δίνοντας αγωνιστικό ραντεβού το Σάββατο 5 Οκτώβρη στις 11:00 στην Ομόνοια.         
 Βουλιάζουμε τους δρόμους της Αθήνας .


H Διοίκηση του Συνδικάτου