18 Σεπ 2013

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλλει την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα χτες στο Κερατσίνι, από την φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.
Επιβεβαιώνεται και από τη δολοφονία του 34χρονου νέου, ότι αυτό το φασιστικό μόρφωμα αποτελεί το μακρύ χέρι του κεφαλαίου, χτυπάνε όποιον αγωνίζεται, όποιον εργαζόμενο ή νεολαίο σηκώσει κεφάλι. Γιατί μισούν τους αγώνες για καλύτερη ζωή, για μια ζωή με δικαιώματα, και μισούν τους αγώνες γιατί εξυπηρετούν συνειδητά άλλους σκοπούς, είναι στην υπηρεσία των αφεντικών. 
Το εργατικό κίνημα θα κόψει το χέρι των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής, που είναι το τσιράκι των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Οι εργαζόμενοι ο λαός να διώξουν τους φασίστες από τους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους των Δήμων στις Γενικές Συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη να καταγγείλουν με ανακοινώσεις τους την δολοφονία καθώς και τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής.

Καλούμαι τους εργαζομένους από τους Δήμους του Πειραιά να πάρουν μαζικά μέρος αύριο Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη στο Περιβολάκι της Νίκαιας στη συγκέντρωση των συνδικάτων και των μαζικών φορέων του Πειραιά.

                                         H Διοίκηση του Συνδικάτου