27 Σεπ 2013

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ



Με ένα νέο λιβελογράφημα επανέρχεται η ΠΟΕ ΟΤΑ στην μανιασμένη επίθεση που έχει ξεκινήσει κατά του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. Με μπόλικες ύβρεις σηκώνει για μια ακόμη φορά σκόνη για να κρύψει το συμβιβασμό και την υποταγή της στην κυβερνητική πολιτική.
Εγκαλεί το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ότι  αναμασάει τις κυβερνητικές ανακοινώσεις και δεν διαβάζει τα δελτία τύπου της Ομοσπονδίας. Σας ενημερώνουμε ότι επειδή ακριβώς διαβάσαμε το Δελτίο Τύπου που βγάλατε στις 23/8/2013 βρήκαμε ότι είναι σε ευθεία γραμμή με τις θέσεις του Υπουργείου.
Πού διατυπώνει το Δελτίο Τύπου με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την υποτιθέμενη αντίθεση σας στην κινητικότητα ή στην αξιολόγηση;
Για τους σχολικούς φύλακες  ζητάτε απαντήσεις σε ότι λέει ο  νόμος για την κινητικότητα και  την αναγνώριση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους.
Για την Δημοτική Αστυνομία  η αγωνία σας είναι αν θα απορροφηθούν σε άλλες υπηρεσίες και όπως χαρακτηριστικά γράφετε «αίτημα της Ομοσπονδίας είναι η άμεση ενεργοποίηση της κινητικότητας.»
Γράφετε ότι είστε υπέρ της αξιολόγησης όχι αν είναι ενταγμένη στα μνημόνια ναι αν είναι  ενταγμένη στον Καλλικράτη!!
Αναδείξατε τα ευτράπελα της μοριοδότησης προφανώς για να εγκαλέσετε το Υπουργείο να μας αξιολογεί καλύτερα πριν μας απολύσει..
Όσον αφορά τη πολεμική σας περί μαγαζιών καλύτερα να κοιτάτε τον εαυτό σας στο καθρέπτη καθώς η ΠΟΕ ΟΤΑ από μαγαζί του κυβερνητικού συνδικαλισμού του ΠΑΣΟΚ τώρα επιχειρεί να γίνει μαγαζί του νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού του ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος για να έχετε την δυνατότητα να μιλάτε για κοινή πάλη και αγώνες κλπ θα πρέπει πρώτα και κύρια να πάρετε πίσω την απόφαση για αποκλεισμό δεκάδων σωματείων από το συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ.
                                 
                                         H Διοίκηση του Συνδικάτου