24 Απρ 2016

ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ Να δώσουμε την απάντηση μας στην επίθεση που δεχόμαστε με μαζική συμμετοχή στη 48ωρη απεργία.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 26  ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ
ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ 6:15 ΣΤΗ ΠΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ

 ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ
Ήρθε η ώρα να δοθεί η τελική μάχη. Κανένας εργαζόμενος να μην ξεγελαστεί από τους ελιγμούς, τις μεθοδεύσεις και τους τακτικισμούς της κυβέρνησης που στόχο έχουν να αδυνατίσουν της αγωνιστική απάντηση απέναντι στο νέο χτύπημα που φέρνει στην κοινωνική ασφάλιση.
Συνάδελφοι Συναδέλφισσες
Οι προηγούμενες ΑΠΕΡΓΙΕΣ έστειλαν δυνατό μήνυμα στην κυβέρνηση. Μας φοβούνται γι΄ αυτό πάνε με πονηριά μέσα στις γιορτές. Θέλουν να μας πιάσουν στον ύπνο δεν θα τους κάνουμε την χάρη, θα μας βρουν μπροστά τους και μέσα στο Πάσχα όποτε χρειαστεί, είμαστε έτοιμοι να  χαλάσουμε τα σχέδια τους. Από την μία  φέρνουν νέα άγρια φορολογία πάνω στην ήδη δυσβάσταχτη,  προχωρούν στο έγκλημα καταργώντας τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, καταργώντας το δικαίωμα στη σύνταξη για τις νεότερες γενιές και από την άλλη προσπαθούν να εξαπατήσουν για άλλη μία φορά ότι «διαπραγματεύονται για τους αδύνατους».
Για κάθε εργαζόμενο είναι ώρα ευθύνης και αγώνα.
Είναι ώρα να στείλουμε πιο δυνατό το μήνυμα:
«Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο, να πληρώσει το κράτος και η μεγαλοεργοδοσία».
Είναι ανάγκη τώρα να πάρουν οι εργαζόμενοι την υπόθεση στα χέρια τους να τσακίσουν τα αντεργατικά αντιλαϊκά σχέδια Κυβέρνησης - ΔΝΤ – ΕΕ, με τον αγώνα τους την οργάνωση τους, άλλη λύση δεν υπάρχει.
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Καμιά αναμονή!
Δε θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν τη σφαγή!
Δε θα παραδώσουμε την ασφάλιση στα κοράκια των ασφαλιστικών εταιρειών που περιμένουν στη γωνία!
Δε θα περάσει ο νόμος λαιμητόμος!
Όλοι στον αγώνα, όλοι στην 48ωρη απεργία!



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ