29 Νοε 2016

Νίκη για μια ακόμα φορά για τους συμβασιούχους του δήμου Ζωγράφου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ τη Δευτέρα 28-11-2016 πραγματοποίησε για πολλοστή φορά παρέμβαση στη Διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου. Αιτία της παρέμβασης ήταν η απόλυση 6 συναδέλφων με 3μηνη σύμβαση.
Από τη μεριά μας σε όλες μας τις παρεμβάσεις μας υποστηρίξαμε ότι οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι δεν θα πρέπει να απολυθούν και μάλιστα προκλητικά την ήμερα που εκδόθηκε το ΦΕΚ της παράτασης.
Από τη μεριά της Διοίκησης η Δήμαρχος στην ολιγόλεπτη συνάντηση μας μας δήλωσε ότι αποδέχεται το αίτημα μας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει στην επαναπρόσληψη τους.
Καταγγέλλουμε για ακόμα μια φορά τη πλειοψηφία του σωματείου που αντί να αντιδράσει στις απολύσεις των συναδέλφων έλαμψε δια της απουσίας της. Οι συνάδελφοι ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους.
Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο οργανωμένος, ο σωστά προσανατολισμένος αγώνας είναι αυτός που θα φέρει αποτελέσματα. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενώσουν τη φωνή τους, τη δύναμη τους με τις ταξικές δυνάμεις, τις δυνάμεις του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και να μην κάνουν βήμα πίσω από το δικαίωμα τους στη Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα αλλά και να πάρουν μέρος μαζικά στη Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία στις 8 του ΔΕΚΕΜΒΡΗ στις 10:30 στην Ομόνοια.      

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ