9 Μαρ 2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ σήμερα Πέμπτη 9-3-2017 πραγματοποίησε παρέμβαση στο Υπουργείο Εσωτερικών με σκοπό την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων στους συναδέλφους που είχαν προσληφθεί με 3μηνες συμβάσεις. Οι συνάδελφοι παραμένουν απλήρωτοι διότι με σχετική απόφαση της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έκρινε παράνομη τη παράταση των συμβάσεων βάση της ειδικότητας τους παρότι οι υπηρεσίες διευκρίνισαν ότι δουλεύουν στις υπηρεσίες καθαριότητας.   
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης απαιτήσαμε να πληρωθούν άμεσα οι συνάδελφοι και αναδείξαμε τον αγώνα που έχουν κάνει για το δικαίωμα τους στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά.
Από τη  μεριά του το Υπουργείο δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει παρέμβαση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ώστε να λυθεί το θέμα που έχει προκύψει με τη πληρωμή των μισθών των συγκεκριμένων συναδέλφων.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να βρίσκονται σε αγωνιστική εγρήγορση πλάι στο σωματείο τους και μαζί με το υπόλοιπους εργαζόμενους να παλέψουν για το δικαίωμα τους στη Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.   




Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ